10. konferencija o DOP-u i 11. dodjela nagrade Indeks DOP-a

30.08.18. | Događanja, Vijesti

Jubilarnom 10. konferecnijom o DOP-u obilježit ćemo desetljeće tradicije u području održivog razvoja i DOP-a.
Konferencija o DOP-u jedinstveni je događaj u našoj regiji koji se bavi temama koje su neizbježne kako bi gospodarstvo, pa tako i društvo i država dugoročno napredovali.

Konferencija će se održati 20. i 21. studenog 2018. godine u Hotelu Esplanade Zagreb. Očekujemo da će, kao i do sad, Konferencija imati pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske i resornih Ministarstava.

Na Konferenciji će se po 11. puta dodijeliti nagrada Indeks DOP-a. Indeks DOP-a je inicijativa za ocjenjivanje dobrovoljnih društveno odgovornih praksi hrvatskih poduzeća. Natječaj se provodi metodologijom koju su razvili HR PSOR i HGK, koja omogućava poduzećima objektivnu procjenu svojih društveno odgovornih praksi i usporedbu s praksama drugih.

Kao i prethodnih godina, i ovaj puta će na konferenciji sudjelovati domaći i strani stručnjaci koji će govoriti o dosezima i očekivanjima u području DOP-a te trendovima koji se očekuju u budućem razdoblju.

Pozivamo vas da podržite Konferenciju putem sponzorstva i time pomognete njenoj organizaciji i uspješnoj realizaciji. Za više informacija pogledajte Sponzorski paket.

Nadamo se da ćete nas podržati u njenoj provedbi i time doprinijeti promoviranju održivog razvoja.

Za sudjelovanje na konferenciji je potrebno se prijaviti: PRIJAVITE SE

Kontakt i uvjeti sudjelovanja10. konferencija o DOP-u i 11. dodjela nagrade Indeks DOP-a Društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj - Dop.hr

Share This