Treća Nacionalna konferencija o DOP-u

23.05.12. | Događanja, Vijesti

Pozivamo Vas da nam se pridružite na trećoj Nacionalnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju koja će se održati u srijedu, 30. svibnja, 2012. godine, u Zagrebu, u hotelu The Regent Esplanade, Ulica Antuna Mihanovića 1, od 9 do 16.30 sati.

Konferencija je rezultat zajedničke inicijative suradničke mreže organizacija za razvoj društveno odgovornog poslovanja (DOP). Organizacije koje čine Nacionalnu mrežu za DOP iz različitih su sektora, a zajedno rade na primjeni DOP u hrvatskom gospodarstvu. Konferencija je ujedno i dio projekta koji financira Europska unija, a u kojemu sudjeluju Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj (HR PSOR), Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), Hrvatska udruga banaka (HUB), Hrvatska udruga sindikata (HUS), Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (EFZG), UNDP/Global Compact Hrvatska, dok su podupiratelji Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP), Zelena akcija i Odraz.

Program možete preuzeti ovdje.

Na Konferenciji će biti predstavljeni rezultati dvogodišnjeg projekta, kao što su Leksikon održivog razvoja, studije slučaja hrvatskog gospodarstva te prijedlog Strategije DOP-a.

S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da se što prije prijavite, kako bi Vam osigurali sudjelovanje na Konferenciji. Potvrde o sudjelovanju (ime i organizacija) pošaljite na adresu konferencija@dop.hr.

Share This