Poslovni sektor i kreiranje javnih politika u kontekstu EU – fokus na politiku zaštite okoliša

17.10.11. | Događanja, Vijesti

Nastavljamo sa seminarima u sklopu projekta ‘Promicanje društveno odgovornog poslovanja i stvaranje Nacionalne mreže za DOP’. Jednodnevni seminar “Poslovni sektor i kreiranje javnih politika u kontekstu EU – fokus na politiku zaštite okoliša”  je namijenjen djelatnicima specijaliziranima za zaštitu okoliša i korporativnih komunikacija, ali i svima koji žele saznati više o načinu usklađivanja zakonskih propisa te o jačanju odnosa s institucijama vlasti i EU. Isti seminar održan je i u lipnju ove godine.

Seminar će se održati u petak, 21. listopada 2011., od 9 do 15 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Draškovićeva 45, I kat, Zagreb.

Seminarom će se sudionici upoznati s mehanizmima za djelotvorno i transparentno sudjelovanje poslovnog sektora u procesima političkog odlučivanja o politici zaštite okoliša na razini Europske unije i Republike Hrvatske u perspektivi skorog članstva u EU.

Seminar su pripremile gđa. Mirna Vlašić Feketija i gđa. Ivana Markanović, a održati će ga gđa. Mirna Vlašić Feketija i gđa. Dijana Varlec.

PROGRAM I PRIJAVNICAPoslovni sektor i kreiranje javnih politika u kontekstu EU – fokus na politiku zaštite okoliša Društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj - Dop.hr

Share This