Dodjela diploma za projekt Workplace Inclusion Champion – čestitke svim sudionicima

2.01.23. | Edukacija, Vijesti

U sklopu projekta Lideri Uključivosti na radnome mjestu (WIC) koji je uspješno završen pod vodstvom HR PSOR-a i partnera, Povelja o raznolikosti Slovenije i Rumunjske te uz financijsku podršku Europske komisije, dodijeljene su diplome polaznicima edukacija

Rezultati dvogodišnjeg projekta WIC su sedam-modularni treninzi koji su provedeni tijekom godine. Polaznici su kroz kombinirano učenje unaprijedili svoje vještine i znanja o politikama raznolikosti te uspješno implementirali završni zadatak unutar kompanija u kojima djeluju. Teme koje su polaznici obradili su: Raznolikost kao ključ za promicanje održivosti, Mentorstvo za raznolikost i uključivost, Komunikacija i raznolikost, Uključivanje osoba s invaliditetom, Rodna ravnopravnost, LGBTIQA+ i Raznolikost prema dobi.

Nakon uspješno provedene edukacije, polaznici su imali završni zadatak koji su izradili u partnerstvu sa svojim odabranim mentorima, a njihovi sažetci će uskoro biti objavljeni.

Kao potvrda uspješnog prolaska kroz edukaciju, polaznicima su uručene diplome. Svečana dodjela diploma održana je krajem prosinca kada je ujedno i osnovan alumni polaznika WIC edukacije koji će nastaviti provoditi politike raznolikosti i razmjenjivati znanja i iskustva stečena obrazovnim procesom.

#HRPSOR #raznolikost #WIC #održivost #D&I #uključivost #Povelja

Share This