Lideri uključivosti na radnome mjestu (Workplace Inclusion Champion – WIC)

7.10.21. | Vijesti, Edukacija, Intervju

HR PSOR započeo snimanje intervjua za potrebu izrade edukativnih alata u sklopu projekta WORKPLACE INCLUSION CHAMPION

Projekt “Lideri uključivosti na radnome mjestu” (Workplace Inclusion Champion – W.I.C.), kojeg financira Europska komisija, The Rights, Equality and Citizenship Programme (REC), u iduće dvije godine koliko će trajati, okupit će širok raspon dionika i stručnjaka.
Serije treninga o raznolikosti će pomoći potpisnicima povelja, ne samo da unaprijede svoje vještine i znanja o temi raznolikosti, već i da osvijeste koristi koje primjena politike raznolikosti nosi u praksi. Razmatranje politika raznolikosti i uključivosti na praktičan i interaktivan način, pomoći će polaznicima treninga da sami integriraju praksu raznolikosti istovremeno stvarajući čvrsti okvir za međusobnu suradnju i dijeljenje najbolje praske među organizacijama potpisnicama povelja.
Daria Mateljak iz Hauske & Partner i Mojca Domiter iz Atlantic grupe, podijelile su svoja iskustva i dobre primjere na teme: Raznolikost ključ održivosti i Rodna ravnopravnost.
#hrpsor #hrpsor #europeancommission #eudiversityplatform #wic #diversitycharterslovenia #diversitycharterromania #diversitychartercroatia
Share This