NOVI ČLAN HR PSOR-a: ODVJETNIČKI URED JOSIP KONJEVOD

3.11.22. | Vijesti

Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj primio je novog člana – ODVJETNIČKI URED JOSIP KONJEVOD

Odvjetnični ured Josip Konjevod radi i promišlja te suočava se s dnevnim izazovima orijentirano prema budućnosti i razvijajući osobne odgovornosti prema klijentima i kolegama, što je bitna stavka za stvaranje društva temeljenoga na održivome razvoju.

Gradeći svijest o povezanosti koja je temelj shvaćanja važnosti svjetskih ekosustava i prirodnih resursa za ostvarivanje najboljega u ljudskim potencijalima i za osiguranje dobre kvalitete života, radi se na shvaćanju odgovornosti i prava koje imamo u odnosu na solidarno i brižno gospodarenje prirodnim resursima.

Ured Konjevod usredotočen je prenijeti i predočiti znanja našim klijentima o osviještenosti i o složenim odnosima i povezanostima u ekosustavima i ljudskim zajednicama te potrebu za prikladnim djelovanjem pri korištenju prirodnih resursa.
Odvjetnički ured Josip Konjevod surađuje s društvima koja su miroljubiva i uključena društva za održivi razvoj, te pristupamo pravosuđu učinkovito i odgovorno.

Potrebe naših klijenata traže od nas da održivi razvoj ostvarimo kao praktičan i primjenjiv alat za njih, a koji je slojevit, ali i usmjeren na konkretne probleme te rješavanje istih.

Održivi razvoj znači bolju budućnost za sve nas, a na nama je da budemo pokretači i potičemo ga.

 

#HRPSOR #održivirazvoj #održivost

Share This