Pridružite se novom ciklusu UNICEF-ove CSR akademije

27.11.20. | Događanja, Vijesti

Izvor: UNICEF Hrvatska

Pozivamo Vas da se pridružite u četvrtom ciklusu UNICEF-ove CSR akademije „Djeca su naš najvažniji posao“ i napravite važan korak za svoje poslovanje.

CSR akademija inicijativa je Ureda UNICEF-a za Hrvatsku s ciljem unaprjeđenja odnosa poduzeća prema djeci. Pod vodstvom renomiranih stručnjaka za pitanja društvene odgovornosti, CSR akademija osigurava stručna znanja o utjecaju poslovanja na djecu, te praktične alate i smjernice koji će pomoći kompanijama da u većoj mjeri utječu na dobrobit djece u zemlji, kao i da integriraju dječja prava u nefinancijske izvještaje.

Novi ciklus UNICEF-ove CSR akademije uključuje 5 online radionica (na platformi Zoom) koje su tematski povezane i čine cjelinu te je predviđeno da polaznici sudjeluju na svim radionicama.

Radionice se održavaju prema sljedećem rasporedu:

1. radionica: 8. prosinca 2020. od 10:00 do 13:00 sati
2. radionica: druga polovica siječnja 2021. (datum ćemo definirati naknadno)
3. radionica: veljača 2021. (datum ćemo definirati naknadno)
4. radionica: ožujak 2021. (datum ćemo definirati naknadno)
5. radionica: ožujak 2021. (datum ćemo definirati naknadno)

Edukacija je namijenjena upravi i višem menadžmentu, voditeljima korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću, marketinškim stručnjacima, stručnjacima za održivi razvoj te stručnjacima za ljudske potencijale.

Sudjelovanje na radionicama se ne naplaćuje, a zbog ograničenog kapaciteta, pravo sudjelovanja ostvarit će predstavnici poduzeća koji se prijave ranije.

Na poveznici možete pogledati video s iskustvima i dojmovima polaznika prve generacije CSR akademije.

Broj sudionika na radionicama je ograničen, a prijave se zaprimaju do 1. prosinca 2020. godine na e-mail: atbaric@unicef.org ili na broj telefona 091/2257 053.

#unicef #unicefhrvatska #platformazoom #csrakademija #djecasunasnajvaznijiposao

Share This