Priključite se UNICEF-ovoj CSR Akademiji „Djeca su naš najvažniji posao“

31.01.23. | Iz medija, Događanja, Edukacija, Vijesti

Pozivamo Vas da se priključite jedinstvenom programu edukacije za poslovni sektor o utjecaju poslovanja na djecu, UNICEF-ovoj CSR Akademiji „Djeca su naš najvažniji posao“, koja počinje s prvom radionicom 14. veljače 2023.

CSR akademija je inicijativa Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, pokrenuta 2017. godines ciljem unaprjeđenja odnosa poduzeća prema djeci. Pod vodstvom renomiranih stručnjaka za pitanja društvene odgovornosti, CSR akademija kroz četiri radionice polaznicima pruža priliku za usvajanje stručnih znanja o utjecaju poslovanja na djecu, te praktične alate i smjernice koji će pomoći kompanijama da bolje razumiju na koje sve načine poslovanje može utjecati na djecu, kako uključiti perspektivu dječjih prava u svakodnevno poslovanje i upravljanje i kako o tome izvještavati.

Termini radionica:

1. radionica: 14. veljače 9.30 do 15.30

2. radionica: 7. ožujka 9.30 do 15.30

3. radionica: 28. ožujka 9.30 do 15.30

4. radionica: 18. travnja 9.30 do 15.30

Radionice se održavaju uživo u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 37a, Zagreb.

Edukacija je namijenjena upravi i višem menadžmentu, voditeljima korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću,  marketinškim stručnjacima, stručnjacima za održivi razvoj te stručnjacima za ljudske potencijale.

Sudjelovanje na CSR akademiji ne naplaćuje se, a polaznici koji sudjeluju na svim radionicama stječu pravo na potvrdu o završenom programu edukacije. Broj sudionika na radionicama je ograničen. Osigurajte svoje mjesto već danas i prijavite se najkasnije do 6. veljače putem POVEZNICE.

Više informacija možete pronaći ovdje:  UNICEF_CSR AKADEMIJA_poziv

 

Share This