Valamar posvaja dupine iz Jadranskog mora

26.05.12. | Iz medija

poslovni.hr, 22. svibanj 2012.

Valamar hoteli i ljetovališta, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu, danas je na svjetskom turističkom sajmu insentiv putovanja, sastanaka i događanja IMEX 2012, predstavila novu kampanju iz područja društveno odgovornog poslovanja – meetINblue, priopćeno je iz Valamara.

Za svako događanje organizirano za 100 i više osoba, a za koje se zakupi konferencijski prostor u hotelima Valamara diljem jadranske obale, tvrtka će usvojiti po jednog dupina iz Jadranskog mora. Krajem svake godine lošinjskom će Institutu za zaštitu mora Plavi svijet u to ime biti uplaćena značajna donacija, namijenjena zaštiti jadranskih dupina.

“Kao vodeća hrvatska turistička grupacija i društveno odgovoran član zajednice, Valamar je usmjeren na zaštitu biološke raznolikosti Jadranskog mora i podržava aktivnosti nevladine organizacije Plavi svijet u zaštiti dupina. Ovaj projekt vidimo kao još jedan doprinos očuvanju okoliša, jer Jadransko more najvrednija je hrvatska imovina”, rekla je prilikom predstavljanja projekta Sandra Enders, članica Uprave Valamar hotela i ljetovališta. Sve informacije o projektu meetINblue dostupne su na web stranici www.mice-croatia-valamar.com/meetinblue.

Share This