Hrvatska poštanska banka: ponosni dobitnik nagrade HRIO

12.02.24. | Vijesti

Fotografija: HR PSOR

Hrvatska poštanska banka (HPB) s ponosom ističe kako je dobitnica prestižne nagrade Hrvatskog indeksa održivosti (HRIO) za 2023. godinu u kategoriji Upravljanja okolišem za uslužno poduzeće. Ovo priznanje predstavlja potvrdu posvećenosti HPB-a u primjeni održivih poslovnih praksi, unapređenju procesa i posvećenosti društvu u cjelini.

Nagrada HRIO je i potvrda vizije održivosti HPB-a koja je realizirana u suradnji s klijentima, partnerima i zaposlenicima te odražava posvećenost koju HPB pridaje pozitivnom utjecaju na okoliš i ekološkoj osviještenosti. Osvajanje nagrade HRIO dodatno motivira na kontinuirano promicanje održivih vrijednosti u svim aspektima poslovanja HPB-a. Provedbom interne politike upravljanja okolišnim, društvenim i upravljačkim čimbenicima, banka kontinuirano provodi programe edukacije i podizanja svijesti o okolišnim i klimatskim pitanjima, usmjerena je na smanjenju ekološkog otiska i promicanju održivih praksi u vlastitom poslovanju te poslovanju partnera i suradničkih organizacija.

Nagrada HRIO predstavlja opredijeljenost HPB-a na održivost i njezinog pozitivnog utjecaja na društvo i okoliš u cjelini. Čestitamo!

 

#HRIO, #HRPSOR, #HPB, #odrzivost, #klima, #okolis

Share This