Istarska županija nabavlja novi informacijski sustav uredskog poslovanja

12.07.23. | Iz medija, Vijesti

izvor: IstraIN

Istarski župan Boris Miletić i član Uprave tvrtke SWING INFORMATIKA d.o.o. Nenad Stojiljković, član HR PSOR-a,  potpisali su danas, u sjedištu Istarske županije, u Puli, ugovor o javnoj nabavi informacijskog sustava uredskog poslovanja i sustava osiguranja kvalitete.

Nabavom novog informacijskog sustava, Istarska županija će uskladiti poslovanje s novom Uredbom o uredskom poslovanju, ali i doprinijeti boljoj učinkovitosti i transparentnosti poslovnih procesa, kao i poboljšanju interne komunikacije među upravnim odjelima.

Nadalje, cilj koji se ovim sustavom namjerava postići je uspostava integriranog informacijskog sustava Istarske županije za ekonomičnije, efikasnije i efektivnije upravljanje poslovanjem i poslovnim procesima, te povećanje kvalitete usluge korisnicima usklađeno s pozitivnim propisima RH.

Ovaj cilj će se ostvariti zamjenom segmenata postojećeg informacijskog sustava, redizajnom poslovnih procesa i uspostavljanjem informacijskog sustava osiguranja kvalitete. Također, važno za naglasiti je da će se predmetnim sustavom uvesti antikorupcijski standard ISO 37001, a koji osigurava zahtjeve za izgradnju, implementaciju, održavanje, nadzor i poboljšanje sustava upravljanja.

 

 

Share This