Ovaj Božić poklanjamo za održivu budućnost

Ovoga prosinca kupuj dobro za Božić jer je upravo kupac taj koji danas ima moć za usmjeravanje svijeta! Kako nam stiže vrijeme proslava i fešti, predlažemo ti da svoj novac uložiš u nešto što se poklapa s tvojim sustavom vrijednosti i da svojoj obitelji, prijateljima ili sebi kupiš poklon kojim ćeš podržati impact poduzetnike. Najveća nada društvene promjene prema pametnoj, inkluzivnoj i održivoj sutrašnjici leži u poduzećima koja nisu orijentirana samo profitu, već za osnovnu svrhu svog poslovanja imaju rješavanje društvenih i okolišnih problema.

Katalog poklona pogledajte ovdje:

Koji su benefiti impact kupnje?

  • Prva i najočitija stavka je, jasno, unikatnost poklona! Onome kojem kupuješ priuštit ćeš dar kojeg sigurno neće dobiti svaki dan te mu/joj time pokazati kako si se doista potrudio/la da pokažeš svoju ljubav i prijateljstvo nečim posebnim.
  • Obavljanje shoppinga kod lokalca koji u poslovanju vraća društvu je i svojevrsni aktivistički čin. To je način na kojeg svoje potrošačko ponašanje pretvaraš u građansko.
  • Na ovaj način pomažeš okolišu. Velika većina impact poduzetnika reciklira, poklanja višak svojih resursa i za proizvodnju koristi kratke lance opskrbe.
  • Ljudi prije profita – naručivanjem kod malih pomažeš očuvanju radnih mjesta. Svi znamo da je aktualna nestašica radne snage, a podržavajući društvena poduzeća im pomažeš da svojim radnicima pruže odlične uvjete rada zbog kojih će oni biti zadovoljni te će se zadržati na poslu koji donosi dobro za društvo.
  • Vrijednost nije samo novac. Impact poduzeća stvaraju pravedniju ekonomiju, educiraju okolinu, uključuju najugroženije skupine na tržište rada i svojim inovacijama mijenjaju svijet. Budi i ti dio nečeg većeg!
Share This