Poziv na II. Regionalnu RE-Source Croatia Hub konferenciju posvećenu PPA ugovorima

21.02.24. | Edukacija, Iz medija

Izvor: Obnovljivi izvori energije Hrvatske

Prenosimo poziv na II. Regionalnu RE-Source Croatia Hub konferenciju posvećenu PPA ugovorima koja će se održati u Hotelu Sheraton u Zagrebu 15. ožujka 2024.

Tvrtke u komercijalnom i industrijskom sektoru čine oko polovicu svjetske potrošnje električne energije. Energetski intenzivna industrija i poduzetništvo stoga aktivno istražuju načine dekarbonizacije i elektrifikacije za vlastite potrebe. U Hrvatskoj su energetske potrebe industrije također ogromne te imaju snažnu potrebu za kupnjom zelene energije prema unaprijed dogovorenoj cijeni što PPA ugovori pružaju.

Svim članovima HR PSOR-a omogućeno je 20% popusta na kotizaciju za II. RE-Source Croatia konferenciju. Potrebno je prilikom prijave upisati kod za popust koji možete zatražiti na ured@hrpsor.hr

Prijave su dostupne na RE-Source2024

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji je 350,00 Eura (PDV je uključen u cijenu) – cijena bez popusta

Novost, ove druge regionalne konferencije su B2B susreti. B2B sastanci u RE-Sourceu pružaju jedinstvenu priliku kupcima obnovljive energije i proizvođačima čiste energije da se povežu i pronađu potencijalne nove partnere za suradnju.

Program konferencije je dostupan OVJDE, a izdvajamo da na konferenciji očekujemo, među ostalima, izlaganja Anni Scanlan, direktorice politika europske RE-Source platfome, zatim direktora politika krovne europske organizacije za sunčevu energiju SolarPower Europe Driesa Ackea. Svoj će doprinos raspravi dati voditelj razvoja tržišta u europskoj organizaciji za energiju vjetra WindEurope Guy Brindley te Szyman Kowalski, potpredsjednik Re-Source Hub-a Poljske i mnogi drugi.

Više informacija o konferenciji možete potražiti na web stranici i Linkedin-u OIE Hrvatske.

 

Share This