Vita projekt d.o.o. je novi član HR PSOR-a

21.05.24. | Vijesti

Izvor: Vita projekt d.o.o.

Vita projekt d.o.o.:  Stručnjaci za održive razvojne strategije i projekte

U vremenu kad postajemo svjesni važnosti očuvanja okoliša, tvrtke koje se ističu svojim angažmanom u promicanju zelenih razvojnih strategija i projekata postaju ključni igrači u stvaranju održivije budućnosti. Tvrtka Vita projekt d.o.o. se među njima upravo ističe po svojem fokusu na održivost – kako u davanju usluga, tako i u vlastitom poslovanju.

Vita projekt d.o.o. ima jasnu misiju – postati vodeća konzultantska tvrtka u području zaštite okoliša, prilagodbe klimatskim promjenama i održivog poslovanja. Ovlaštena od strane Ministarstva zaštite okoliša Republike Hrvatske, tvrtka je specijalizirana za pružanje stručnih procjena u području zaštite okoliša i prirode.

Tvrtka zapošljava multidisciplinarni tim stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u područjima zaštite okoliša, očuvanja bioraznolikosti, razvoja zelene infrastrukture, implementacije rješenja temeljenih na prirodi, izračuna ugljičnog otiska i prilagodbi klimatskim promjenama. Njihova stručnost i predanost, kao i kontinuirano usavršavanje, omogućuju im da razvijaju vrhunske projekte i kontinuirano šire bazu zadovoljnih klijenata.

Vita projekt d.o.o. pomaže jedinicama lokalne samouprave u razvoju i implementaciji zelenih razvojnih strategija koje promiču održivost i zaštitu okoliša. Stručnom podrškom omogućuju tvrtkama, vladinim institucijama i organizacijama da identificiraju i provode mjere za smanjenje negativnog utjecaja na okoliš i poticanje ekološke održivosti. Svoju lepezu usluga tvrtka proširuje i dijelom izrade ESG strategija i izvještaja koji se odnose na okolišnu održivost.

Svojim angažmanom u zaštiti okoliša i promicanju održivog razvoja, Vita projekt d.o.o. nastavlja biti ključni partner u ostvarivanju ciljeva održivosti u Republici Hrvatskoj i šire. Predanost kvaliteti, stručnosti i društvenoj odgovornosti osigurava da će tvrtka i dalje ostvarivati pozitivan utjecaj na okoliš i društvo u budućnosti, što potvrđuje i pristupanje u članstvo Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj.

PROMO VIDEO

 

 

 

Share This