Rođendanska večera SOLIDARNE, petak 18. 12. 2020. u 20h

9.12.20. | Događanja

Izvor: SOLIDARNA – zaklada za ljudska prava i solidarnost

Rođendanska večera SOLIDARNE, petak 18. 12. 2020. u 20h
• Pridružite se našoj Rođendanskoj večeri SOLIDARNE iz bilo kojeg dijela Zagreba, Hrvatske i svijeta – uz dostavu obroka na vašu adresu na području Grada Zagreba ali i dostavu kodova za ekskluzivne autorske playliste bez obzira gdje ste
• Vodimo vas na kulinarsko-glazbeno putovanje uz zajedničku Zoom Zdravicu u 20h na koju će se svi sudionici večere na kvarat ure spojiti da vam svima zahvalimo na suradnji podršci kroz proteklih 5 godina te da zajedno nazdravimo za #Solidarno kao naše #NovoNormalno!
• Tako ćemo sa svima vama, pandemiji usprkos, proslaviti naš rođendan bez da kršimo ijednu mjeru, a sve na dobrobit stipendista Fonda Desa&Jerko Baković za školovanje siromašne djece, o kojima skrbi naša Zaklada te nam je obveza prikupiti dodatne donacije za nastavak podrške deci tete Dese, do uspješne mature svakog našeg stipendista. Hvala Vam na odazivu i podršsci u promociji ovog događaja! Više na poveznici.

Veselimo se vašem odazivu i našoj suradnji uz najbolje želje za zdravlje i hrabrost na Dan ljudskih prava 2020. koji je pred nama.

#solidarna #danljudskihprava #novonormalno

Share This