DODIJELJENE DIPLOME POLAZNICIMA WIC EDUKACIJE

23.01.24. | Aktivnosti, Edukacija

U sklopu projekta Lideri uključivosti na radnome mjestu (Workplace Inclusion Champion – WIC) pod vodstvom HR PSOR-a i partnera Povelje o raznolikosti Slovenije i Rumunjske, dodijeljene su diplome polaznicima 2. ciklusa edukacije

Polaznici su kroz kombinirano učenje unaprijedili svoje vještine i znanja o politikama raznolikosti te uspješno implementirali završni zadatak unutar kompanija u kojima djeluju. Teme koje su polaznici obradili su: Raznolikost kao ključ za promicanje održivosti, Mentorstvo za raznolikost i uključivost, Komunikacija i raznolikost, Uključivanje osoba s invaliditetom, Rodna ravnopravnost, LGBTIQA+ i Raznolikost prema dobi (ageism).

Nakon uspješno provedene edukacije, polaznici su napisali završni zadatak koji su izradili u partnerstvu sa svojim odabranim mentorima, a predstavljanje nekih od radova imali smo priliku vidjeti na 15. Konferenciji o održivom razvoju u studenome 2023. godine.

Kao potvrda uspješnog polaska kroz edukaciju, polaznicima su uručene diplome, a time su ujedno i postali dio alumni polaznika WIC edukacije koji će nastaviti provoditi politike raznolikosti i razmjenjivati znanja i iskustva stečena obrazovnim procesom.

DODIJELJENE DIPLOME POLAZNICIMA WIC EDUKACIJE Društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj - Dop.hr DODIJELJENE DIPLOME POLAZNICIMA WIC EDUKACIJE Društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj - Dop.hr

Share This