Impuls savjetovanje je postao član HR PSOR-a

25.05.23. | Aktivnosti

Impuls savjetovanje je postao član HR PSOR-a

Impuls savjetovanje d.o.o je konzultantska tvrtka specijalizirana za savjetovanje i podršku organizacijama u javnom i privatnom sektoru za korištenje bespovratnih sredstava, kredita i financijskih instrumenata. Tvrtka je osnovana 2016. godine i do danas je za svoje klijente realizirala više od 40 milijuna eura bespovratnih sredstava te više od 100 projekata kroz različite financijske instrumente (npr. HBOR i HAMAG BICRO).

Partnersku mrežu čini više od 400 mikro, malih, srednjih i velikih poduzeća, te znanstveno-istraživačke institucije i javne institucije na svim razinama. Neke od djelatnosti u kojima Impuls savjetovanje djeluje su:

  • Proizvodna i prerađivačka industrija,
  • Informacijske i komunikacijske tehnologije,Impuls savjetovanje je postao član HR PSOR-a Društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj - Dop.hr
  • Agrotehnološka i biotehnološka industrija,
  • Energetika i okoliš,
  • Turizam,
  • Poslovno savjetovanje i edukacija.

Impuls savjetovanje je brzorastuća tvrtka koja trenutno zapošljava više od 20 stručnjaka iz različitih područja, a središnji tim čine vrlo iskusni stručnjaci s bogatim iskustvom i kompetencijama u sferi financijskog savjetovanja, ESG upravljanja i izvještavanja, javne nabave te pripreme i provedbe projektima u okviru EU programa.

Od 2022. godine tvrtka djeluje i na širem regionalnom tržištu, pri čemu vrijedi posebno istaknuti projekt razvoja inovacijskog ekosustava u suradnji s Inovacijskim fondom Srbije te sudjelovanje u HORIZON projektima u domeni robotike i umjetne inteligencije.

Impuls savjetovanje je postao član HR PSOR-a Društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj - Dop.hrPosebno važan element usluga IMPULS Savjetovanja odnosi se na održivost, koja je sve važniji čimbenik poslovanja u privatnom i javnom sektoru. Upravljanje održivošću, odnosno ESG performansama postaje sve važnije za poduzeća, zbog tržišnih trendova, regulatornih zahtjeva, ali i zbog pristupa kapitalu koji u sve većoj mjeri izravno ovisi upravo o ESG performansama. IMPULS Savjetovanje pruža podršku poduzećima koja održivost žele čvrsto ugraditi u svoje poslovanje, te povećati svoju konkurentnost temeljem sustavnih ulaganja u okolišnu održivost i društvenu odgovornost, istaknuo je Hrvoje Marušić, menađer održivosti u Impuls savjetovanju. U tom kontekstu, Impuls savjetovanje pomaže tvrtkama identificirati rizike vezane uz održivost, te definirati učinkovite mjere upravljanja tim rizicima na strateškoj i operativnoj razini, uključujući prilagodbu poslovnih strategija i projekata u svrhu lakšeg pristupa kapitalu iz privatnih i javnih izvora, te usklađivanju poslovanja s relevantnom EU i nacionalnom regulativom.

 

#HRPSOR, #odrzivost, #CSR

Share This