Messer Croatia plin i UZOR HR uručili Dječje priručnike za održivi razvoj

25.05.17. | Događanja

Messer Croatia plin i UZOR HR uručili Dječje priručnike za održivi razvoj – Prepoznavanje i razvrstavanje otpada i Dječje eko otoke djeci u DV „Maslačak“ u Zaprešiću.

Messer Croatia plin i UZOR HR uručili Dječje priručnike za održivi razvoj Društveno odgovorno poslovanje u Hrvatskoj - Dop.hr

U srijedu 24. svibnja predsjednik Uprave Messer Croatia plina Robert Mustač i voditeljica programa UZOR-a HRVATSKE Sonja Hlebar, uručili su djeci Dječjeg vrtića „Maslačak“ Zaprešić Dječje priručnike za održivi razvoj – Prepoznavanje i razvrstavanje otpada te UZOR-ove Dječje eko otoke.

Novim Dječjim priručnikom za održivi razvoj – Prepoznavanje i razvrstavanje otpada UZOR HR želi još više doprinijeti odgoju i obrazovanju djece za održivi razvoj u Republici Hrvatskoj, ali i u drugim zemljama. S druge strane, društveno odgovorno vodstvo Messer Croatia Plina je prepoznalo ovo potrebno i originalno rješenje iz civilnog sektora te odlučilo aktivno podržati odgoj i obrazovanje djece za održivi razvoj na temu prepoznavanja i razvrstavanja otpada.

Share This